Skicka sidan
Sökmotoroptimering - det naturliga sättet
Om man inte har en sökordsoptimerad hemsida så måste man lägga mer pengar på extern marknadsföring för att tänkbara kunder etc skall hitta den. De allra flesta företagen måste göra detta i början. Under tiden man göra detta så är det nästan alltid lönsamt att börja titta på hur man på ett ”naturligt” sätt kan få kunder till sin hemsida. Med naturligt
menas att när kunder till exempel söker på någon av de produkter som du säljer så skall din hemsida komma högt upp bland de olia sökmotorerna som finns och kanske främst google.
Sökmotoroptimering - Hur går man tillväga?
Hur gör man detta ? En del företagare väljer att själva göra detta medan andra anlitar externa firmor. I både dessa fallen kan Sverigesbolag.se hjälpa till, Vi går igenom er webbplats och informerar er om vad ni bör tänka på för att få bättre resultat. Ni får skriftlig dokumentation om vad som är bra med er hemsida och vad som behövs förbättras för att synas bättre, detta kan ni sedan lämna till extern leverantör för utförande eller så kan ni använda materialet i upphandling av tjänst.
Sänk dina marknadsföringskostnader
Saker som behandlas av analysen är bl.a. Title-taggar, textlänkar, h-formaterade rubriker, alt-taggar, description-texter, urlar, javascript i koden, css-kod, textinnehåll, dina valda sökord etc. Vi levererar materialet på ett enkelt sätt så att även de som inte är så insatta i sökordsoptimering kan förstå det. Vi kan även följa upp ditt arbete efter att du gjort modifieringarna. Så börja kapa dina kostnader idag med en mycket prisvärd analys från sverigesbolag.se.
 
ANNONS

Annons
Annons
Annons