Sökmotoroptimering

Sverigesbolag.se har en unik tjänst som gör att våra sökordsoptimerare går igenom hela din webplats och ger konkreta förslag på hur du kan förbättra den så att sökmotorerna hittar dig lättare. Du får en klar dokumentation kring detta som du sen kan lämna vidare till teknisk ansvarig eller för att nyttja i upphandling av web tjänster. Kontakta vår kundtjänst för att få veta mer om detta.

Logotype

Att synas tillsammans med en logotype hos oss ger dig en konkurrensfördel. Du stärker ditt varumärke och positionerar dig gentemot dina konkurrenter. Många av våra kunder som väljer att införa sitt företag hos Sverigesbolag.se väljer att komplettera med vår produkt ”ranking eller ”sökord”

Ranking

Rankingen gör att du själv kan påverka ditt företagsplacering hos oss. Exempelvis om man söker på ”Revisor”, normalt sätt kanske ditt företag skulle hamna på 34 plats vilket du i detta fallet inte är nöjd med. Istället vill ditt företag vill skaffa sig en konkurrensfördel och hamna på förstasidan för bättre exponering, detta är fullt möjligt hos Sverigesbolag.se

Sökord

Låt oss säga att ditt företag jobbar med att reparera Volvo bilar. Detta gör det aktuellt för dig att hamna med i träfflistan när någon söker på Volvo. Sverigesbolag ser till att ditt företag får den exponeringen du vill ha i samband med att någon söker på din produkt eller tjänst.

Banner

Hos oss syns du inte bara på 1:a sidan när du annonserar med banner, du syns på samtliga sidor under tiden som den tänkbara kunden är inne på Sverigesbolag.se Utökad information.

Besök NU

Till en förmånlig kostnad garanterar vi besök till er hemsida. Tillsammans kommer vi fram till hur vi skall marknadsföra er mot sökmotorerna, ni betalar sedan en liten kostnad för varje tänkbar kund som besöker er hemsida.

 
ANNONS

Annons
Annons
Annons